Workshops

Indret din klinik med de 5 elementer

RAB-Kursus for kropsterapeuter

Få en dybere forståelse for den kinesiske 5- elementslære.
Og brug den i praksis når du indretter din klinik!

Farver, former og materialer i den rette 5-elements balance, kan nære og styrke dig som behandler, og forvandle energien i din klinik, til gavn for dig og dine klienter.

På kurset lærer du, hvordan du med enkle og effektfulde midler og teknikker, forandrer din klinik, så den afspejler og nærer dig, og gør dig glad og energifyldt, når du træder ind af døren.

Du lærer også, hvordan du kan invitere naturens opbyggende, forandrende og helende energi indenfor, så den harmoni og ro, som er i naturen, også gennemstrømmer dit klinikrum.

Medbring gerne tegninger og fotografier af din klinik, så vi i fælles forum, kan finde frem til ideer og tips til, hvad du kan ændre og optimere og hvordan.

Bliv bevidst om hvilket 1.håndsindtryk din klinik giver dine klienter, og hvor meget farver, former og materialer indvirker på ens krop og velbefindende.

Få inspiration til, hvordan du ved hjælp af møblering, kan ændre klinikkens energi, og få hjælp til hvordan du takler rodet, og bruger det som katalysator for dine fremtidige valg.

Kurset giver dig en dybere forståelse af 5-elementslæren, for hvordan elementerne påvirker hinanden, og for hvordan du med bevidsthed, kan ændre på møblering, former, farver og materialer, så alle elementerne nærer hinanden og dermed dig og dine klienter.

VELKOMMEN til 2 sjove og dejlige dage.
Kurset er arrangeret i samarbejde med Københavns Zoneterapeutskole.
Der vil blive serveret lækre forfriskninger undervejs.
Vi glæder os til at se dig!

Kurset giver 8 RAB-point

‘Karin har en fantastisk måde at undervise og formidle på. Hele hendes person gør det dejligt enkelt at følge og forstå indretnings principperne, samtidig med at hun understreger at der ingen facitliste er. Jeg blev nysgerrig på at lære mere om ‘De 5- elementer’ og kunne bruge undervisningen SÅ meget både privat og arbejdsmæssigt. Jeg er vild med hende <3′
Heidi – Studerende på Københavns Zoneterapeutskole

Ja tak. Jeg vil gerne høre mere om kurset